DESPRE  NOI

Fotograf

Suntem Alex si Tania, fondatorii TAG Studio Events si formam o echipa atat in arta cat si in viata. Alaturi de noi avem echipe cu care colaboram, formate din oameni dragi noua, impreuna cu care crestem si ne dezvoltam in acest frumos domeniu al fotografiei si videografiei de eveniment.

 

Suntem doi pasionati de lumina, de frumusete si de viata in general. Asa a aparut TAG Studio Events. Credem cu tarie in forta dragostei, iubim ceea ce facem si iubim sa fim alaturi de oameni in minunatele lor zile speciale. Impreuna surprindem in fotografii si film toate momentele, pentru a le transforma in clipe prezente, nemuritoare.

 

Credem cu adevarat ca este unic si special ceea ce facem, la fel cum sunt si oamenii din jurul nostru si fiecare eveniment la care luam parte. Dorim sa fim din ce in ce mai buni, de aceea ne perfectionam continuu. Scopul nostru si misiunea noastra sunt ca TAG Studio Events sa creeze un standard de profesionalism in domeniul fotografiei si videografiei de eveniment. Dorim ca oamenii care au nevoie de noi si de serviciile noastre sa primeasca un produs finit de calitate, facut cu profesionalism, la un pret corect.

 

Multumim tuturor celor care au incredere in noi.

Foto video Botez

Copyright 2021 © TAG Studio Events - All right reserved

Botez Vimeo
Foto video Youtube
Video Instagram
Video Facebook